De NVVE Jongeren organiseren op maandag 2 november aanstaande Café Doodnormaal.  De bijeenkomst vindt plaats in Bar-Restaurant De Vrienden aan de Stationsplein 33 te Eindhoven, van 19.00 tot 21.00 uur.

Café Doodnormaal Eindhoven

Toen Wendy Bax als 26-jarige twee jaar geleden een regiobijeenkomst van de NVVE bezocht, werd ze verbaasd aangekeken door de overige, veel oudere bezoekers. Dit was confronterend voor haar. Iemand vroeg haar waarom ze er was; ze was immers zo jong! Wendy antwoordde dat ze ziek was. Ze vond het tijd voor een jongerenafdeling binnen de NVVE en inmiddels is die er.

Om het gesprek over jongeren en het zelfgekozen levenseinde mogelijk te maken organiseren de NVVE Jongeren Café Doodnormaal. Of het nu gaat om het zelfgekozen levenseinde in de verre, of juist heel nabije toekomst. Of het gaat over jezelf, over familie of vrienden of om het principe van zelfbeschikking..

Aan de hand van stellingen en casussen zal er tijdens Café Doodnormaal het gesprek worden aangegaan over het zelfgekozen levenseinde.

Locatie:

Ontvang onze nieuwsbrief