Binnen de NVVE is een aantal leden bezig met het oprichten van een jongerenafdeling. Daar hebben we jou hard bij nodig! Daarom hopen we dat je hierover mee wilt praten en denken.

We nodigen je dan ook van harte – geheel vrijblijvend en kosteloos – uit voor een bijeenkomst op zaterdag 25 januari 2014.

NVVE jongerenbijeenkomst

Hebben jongeren behoefte aan specifieke informatie? Hoe kunnen we de taboes doorbreken rond het thema jongeren en zelfgekozen levenseinde? Hoe kunnen we meer jongeren bereiken? Deze en andere vragen, bracht een aantal jongeren in het voorjaar van 2013 ertoe na te denken over een jongerenafdeling binnen de NVVE. Daarna hebben we een enquête uitgezet, waaruit bleek dat mensen inderdaad interesse hebben in zo’n jongerenafdeling.

Daarom houden we op 25 januari 2014 een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen jongeren meedenken en discussiëren over de vraag waar zij behoefte aan hebben en wat een jongerenvereniging van de NVVE daarin zou kunnen betekenen. Dit gebeurt door middel van vier workshops met de thema’s: jongeren & samenleving, jongeren & politiek, jongeren & medische wereld en jongeren & de NVVE.

De bijeenkomst is voor alle jongeren (tot 40 jaar jaar) die geïnteresseerd zijn in dit thema, zowel leden als niet-leden. -