NVVE

Week van de Euthanasie: verslag Jongerensymposium

Week van de Euthanasie: verslag Jongerensymposium

Doodstil is het in de zaal na afloop van de vertoning van T’is goed zo, de documentaire van Jesse van Venrooij over de euthanasie van Eelco de Gooijer, die op 38-jarige leeftijd overleed. De camera is er tot het laatste moment bij, als Eelco het slaapmiddel door de arts van de Levenseindekliniek krijgt toegediend. Zijn vader en zijn zus Jelke hebben dan al afscheid genomen.

Lees verder

Euthanasie en jongeren is geen vanzelfsprekende combinatie. Daarom organiseren NVVE Jongeren op 10 februari 2018 alweer het vijfde symposium.Tijdens dit symposium kunnen jongeren discussiëren over uiteenlopende vragenstukken omtrent jongeren en het zelfgekozen levenseinde naar aanleiding van verschillende presentaties en de voorpremière van de documentaire 't is goed zo. Het symposium is voor zowel leden als niet-leden.

Meer informatie

Datum: 10 februari 2018
Tijd: 12.00 - 16.45 uur
Entree: € 5,- inschrijven is verplicht
Locatie:
het Beatrixgebouw, Utrecht

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de actuele plannen en evenementen die we organiseren. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

facebookjongeren2013.jpg jongerentwitter2013.jpg emailjongeren2013.jpg

Over de NVVE

De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Wij willen een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.

Het Adviescentrum van de NVVE staat altijd voor zijn leden klaar. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen over het (naderend) levenseinde.

Lees verder

Ontvang de nieuwsbrief
van de NVVE jongeren