Spreekuren wilsverklaringen voor leden

De NVVE organiseert voor haar leden gratis spreekuren wilsverklaringen. Heeft u vragen over uw wilsverklaringen, wilt u advies over het opstellen ervan of wilt u weten hoe u uw wilsverklaringen het beste kunt bespreken met uw huisarts of naasten? Maak dan een afspraak voor een spreekuur. 

Op locatie of telefonisch

Bij een spreekuur op locatie kunt u uw vragen in een persoonlijk gesprek van een half uur met een NVVE consulent bespreken. Er zijn 31 locaties in het land waar u op afspraak terecht kunt. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte concrete vragen over uw wilsverklaringen. U maakt een afspraak voor een gesprek van 10 minuten en wordt op het afgesproken tijdstip door een NVVE consulent gebeld. 

Nu een afspraak maken?

Maak hieronder uw keuze voor het soort spreekuur dat u wilt hebben. Om een afspraak te maken heeft u straks uw inloggegevens voor uw ‘Mijn NVVE’ nodig. Heeft u zich nooit eerder geregistreerd voor Mijn NVVE dan kunt u dat in de loop van het proces doen. Houd hiervoor uw lidnummer bij de hand.

Spreekuren op locatie Telefonische spreekuren


Online een afspraak maken gaat snel en simpel.
Mocht dat niet lukken, belt u dan tijdens kantooruren naar de NVVE: 020 - 62 00 690.

Over de NVVE

De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Wij willen een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.

Het Adviescentrum van de NVVE staat altijd voor zijn leden klaar. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen over het (naderend) levenseinde.

Lees verder