NVVE

 

 

 • zaterdag 11 februari - NVVE Jongeren symposium

  Locatie: Beatrixgebouw, Utrecht
  Aanvang: 13:00 uur

  Omschrijving:
  Op het symposium zal Willeke Stadtman, arts bij de Levenseindekliniek, vertellen over de misverstanden bij euthanasie en hulp bij zelfdoding en zal John Bos, (lid Medische Adviesraad NVVE) een inzicht geven in de praktijk van het euthanasieverzoek. In de middag zal het debat worden aangegaan omtrent de actualiteiten over voltooid leven en euthanasie in de psychiatrie.

  Meer informatie & inschrijven

 • dinsdag 14 februari - Regiobijeenkomst Sassenheim

  Locatie: Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden,  Sassenhem
  Aanvang: 14.00 uur

  Omschrijving:
  Bijeenkomst voor leden en belangstellenden met informatie over onder andere het belang van wilsverklaringen en de problemen rondom euthanasie bij een voltooid leven en dementie.

  Meer informatie

 • dinsdag 15 februari - Publieksdebat Voltooid leven

  Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht
  Aanvang: 13.00 uur

  Omschrijving:
  De discussie in Nederland over voltooid leven is in volle gang. Deze wordt tot nu toe vooral door politici, media, professionals en organisaties gevoerd. De NVVE vindt dat er teveel óver oudere mensen gesproken wordt en niet mét hen. Daarom organiseren we een open publieksdebat op woensdagmiddag 15 februari a.s.

  Meer informatie & inschrijven

Over de NVVE

De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Wij willen een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.

Het Adviescentrum van de NVVE staat altijd voor zijn leden klaar. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen over het (naderend) levenseinde.

Lees verder